dj-booth

200,00 / 1 dag 
(excl. BTW)

In Winkelwagen

Producteigenschappen

Op- en afbouw advies Door Speels Gemak

Omschrijving

De DJ-booth is geconstrueerd met behulp van truss bogen, ontworpen voor optimale sterkte en stabiliteit. Deze bogen bieden niet alleen een robuust raamwerk, maar creëren ook een visueel opvallende silhouet.

Het ontwerp van de booth maakt de integratie van LED-verlichting mogelijk, waardoor je een betoverende lichtshow kunt creëren die perfect synchroniseert met je muziek en je publiek meeneemt in een meeslepende visuele ervaring.

Ontworpen met de moderne DJ in gedachten, is onze truss boog DJ-booth modulair, zodat deze gemakkelijk kan worden aangepast aan de unieke eisen van elk evenement. Zie foto's met lang zeil of kort zeil. Pas de booth aan naar jouw voorkeuren, of je nu optreedt in een intieme setting, groot evenement tijdens de warme zomer avonden of tijdens een winters evenement. 

De DJ-Booth bestaat uit alleen de truss met dakzeil. Om deze booth compleet te maken passen er 3 podiumdelen van 1x2m in om op te staan en daarboven op een DJ Tafel van 1x0,5 of 2x0,5.  Vraag hierna bij interesse. 

Speels Gemak kan in samenwerking met Revelation Events ook een complete set met licht en geluid verzorgen. Bel hiervoor met 010-820 0982