G-8MVNHD02GP

Gemakspas

Gemakspas
  • Gemakspas
270,00 / 2 dagen excl. BTW
180,00 / 1 dag  excl. BTW

Omschrijving

Neem de Gemakspas:
Non-profitorganisaties die voor en met kinderen actief zijn, kunnen een Gemakspas aanvragen. Hiermee kan de organisatie gebruik maken van de speluitleen. De Gemakspas is locatie gebonden en is geldig voor een kalenderjaar.
De prijs voor de Gemakspas wordt per kalenderjaar vastgesteld. Voor 2023 gelden de volgende tarieven:

Januari t/m december 2023
€180,- excl. btw.


U kunt een Gemakspas aanvragen via het aanvraagformulier en de website via winkelwagen. U moet dan de volgende gegevens in uw mail vermelden: Naam organisatie, aard van de organisatie (school, buurthuis o.i.d.) , adresgegevens organisatie en telefoonnummer, factuuradres indien dat afwijkt, naam en adres contactpersoon, telefoon contactpersoon en inschrijfnummer Kamer van Koophandel.


Voorwaarden Gemakspas

  • De Gemakspas is geldig van januari tot en met december. Per jaar wordt het tarief vastgesteld.
  • De Gemakspas wordt ieder jaar automatisch verlengd en kan schriftelijk, minimaal twee maanden voor het eind van het jaar, opgezegd worden.
  • De Gemakspas is organisatie- én locatie gebonden. Wanneer uw organisatie meerdere locaties heeft die gebruik willen maken van de Gemakspas, dan moet iedere locatie een eigen Gemakspas aanvragen. Ditzelfde geldt wanneer er verschillende organisaties op hetzelfde adres gevestigd zijn. Wanneer blijkt dat er misbruik wordt gemaakt van de Gemakspas, zijn wij genoodzaakt deze in te trekken.

Spelregels Gemakspas van Speels Gemak uitleen
Bestellingen/wijzigingen:
 Materialen moeten minimaal twee weken van te voren besteld worden.
 Er kunnen maximaal 15 materialen per keer geleend worden. Bij meer spellen wordt er per spel een toeslag van €10,- excl. Btw gerekend.
 De order moet geplaatst worden met uw eigen account. Vraag bij eerste keer bestellen uw inlogcode voor het account.

 Op de luchtkussens krijgt u ook 20% korting. Uw prijs is te zien wanneer u ingelogd bent.

 

Beschikbare bestanden