Gemakspas 2024

200,00
(excl. BTW)

In Winkelwagen

Omschrijving

De Gemakspas is toegankelijk voor non-profitorganisaties die actief zijn voor het welzijn van de mensen van alle leeftijden van groot Rijnmond gebied. Wij faciliteren graag het spelende kind en of krijgen graag de jongeren en ouderen weer en opnieuw in beweging.

De uitleen biedt materialen voor een sportdag, een oud Hollands spelletjes dag of andere soort (thema) evenementen. De uitleen bestaat 50%  uit materialen die zelf zijn gemaakt door de medewerkers van Speels Gemak.

Dit maakt de uitleen ook uniek in de regio.

Daarnaast wordt er altijd gezocht naar nieuwe innovaties en speelgoed. Heeft u suggesties dan horen wij dit graag en kijken graag naar de mogelijkheden om dit (na) te maken of in te kopen.

Voordat je zich volledig onderdompelt in het speelse Gemakspas-avontuur, 

willen we jou op de hoogte brengen van enkele spelregels 🎲:

Geldigheidsperiode:

De Gemakspas is geldig van 1 januari tot en met 31 december. Jaarlijks wordt het tarief vastgesteld.

Organisatie- en Locatie gebonden:

Onze Gemakspas is speciaal afgestemd op jouw locatie. Elke straat, schoolplein en of speelveld heeft zijn eigen portie speels gemak. Maar helaas, als we ontdekken dat iemand probeert te vals te spelen en de Gemakspas verspreid naar onbekende terreinen, moeten we even ingrijpen.

Bestellingen & Spelletjespret:

Jouw dosis speelplezier in aantocht! Om ervoor te zorgen dat alles op rolletjes loopt, vragen we je om je materialen minstens twee weken van tevoren te bestellen. Maximaal 15 items per keer, maar als je echt in de feeststemming bent en meer wil, dan hebben we een kleine spelletjestoeslag van €10,- excl. btw per extra spel.

Inloggen & Feestje Vieren:

Dus, klaar voor actie? Om te bestellen, duik je in je eigen account. Nog geen toegang tot de uitleen pagina op www.speelsgemak.nl? Geen zorgen, vraag gewoon bij ons jouw exclusieve inlogcode aan.

Korting & Luchtkussenpret:

Wat is een feest zonder een beetje extra voordeel? Ontvang een vrolijke 20% korting op luchtkussens en ander partymaterialen. De Gemakspas prijzen worden onthuld zodra je bent ingelogd.