G-8MVNHD02GP

Gemakspas Welzijnsaanbieders 2024

Gemakspas Welzijnsaanbieders 2024
  • Gemakspas Welzijnsaanbieders 2024
300,00 excl. BTW
In Winkelwagen

Omschrijving

De Gemakspas is toegankelijk voor non-profitorganisaties die actief zijn voor het welzijn van de mensen van alle leeftijden van groot Rijnmond gebied. Wij faciliteren graag het spelende kind en of krijgen graag de jongeren en ouderen weer en opnieuw in beweging.

De uitleen biedt materialen voor een sportdag, een oud Hollands spelletjes dag of andere soort (thema) evenementen. De uitleen bestaat 50%  uit materialen die zelf zijn gemaakt door de medewerkers van Speels Gemak.

Dit maakt de uitleen ook uniek in de regio.

Daarnaast wordt er altijd gezocht naar nieuwe innovaties en speelgoed. Heeft u suggesties dan horen wij dit graag en kijken graag naar de mogelijkheden om dit (na) te maken of in te kopen.


Periode
Januari t/m december 2024

Voorwaarden Gemakspas

  • De Gemakspas is geldig van januari tot en met december. Per jaar wordt het tarief vastgesteld.
  • De Gemakspas wordt ieder jaar automatisch verlengd en kan schriftelijk, minimaal twee maanden voor het eind van het jaar, opgezegd worden.
  • Deze Gemakspas is organisatie gebonden en daarom in te zetten op verschillende locatie of buitenplein. Wel daar waar geopereerd wordt door uw organisatie. Wanneer blijkt dat er misbruik wordt gemaakt van de Gemakspas, zijn wij genoodzaakt deze in te trekken.

Spelregels Gemakspas van Speels Gemak uitleen
Bestellingen/wijzigingen:
 Materialen moeten minimaal twee weken van te voren besteld worden.
 Er kunnen maximaal 15 materialen per keer geleend worden. Bij meer spellen wordt er per spel een toeslag van €10,- excl. Btw gerekend.
 De order moet geplaatst worden met uw eigen account. Vraag bij eerste keer bestellen uw inlogcode voor het account.

 Op de luchtkussens krijgt u ook 20% korting. Uw prijs is te zien wanneer u ingelogd bent.