Podium 8x8

1.200,00
(excl. BTW)

Omschrijving

Een mobiel podium met opblaasbare overkapping is dé oplossing! Voor een eenmalig event of een event op meerdere locaties.

Dit zeer sterke en stabiele podium is heel geschikt voor alle soorten evenementen, concerten, festivals, roadshows, of drive-in kerk maar ook voor product- en promotionele activiteiten. Of het nu gaat om één dag of meerdere dagen. En naast dat het een functioneel product is, is het ook nog eens een geweldige blikvanger.

Het overdekte podium is gebouwd op een aanhanger waardoor hij vrijwel op elke locatie inzetbaar is. Dit mobiele podium staat binnen 30 minuten, waarbij de podiumkap met hoge druk wordt opgeblazen. In de overkapping en op het podium, is voldoende ruimte om licht en geluid te plaatsen.

Ook aankleding en/of branding van het podium is geen enkel probleem. Hierdoor kunnen wij het evenement altijd de gewenste uitstraling geven. De overkapping is volledig waterdicht en is gemaakt van brandvertragend materiaal. Als de kap eenmaal is opgeblazen blijft hij op druk en hoeft er niet steeds lucht bijgepompt te worden. Snel te plaatsen!

 

Afmetingen: Breedte: 8 meter, Diepte: 8 meter, Hoogte: 6,5 meter, Podium hoogte: 1,1 meter

Oppervlak: 64 m²

Gewicht: 3500kg

Maximale belading: 4000kg

Stroomafsluiting: 230v

Offerte aanvragen

Bedankt voor het aanvragen van een offerte. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Er is iets mis gegaan met verzenden, probeer het alstublieft opnieuw.

Uw naam is verplicht.

Een e-mailadres is verplicht.

Het e-mailadres heeft geen geldig formaat.

Een telefoonnummer is verplicht.

Het telefoonnummer heeft geen geldig formaat.