Wie zijn wij?

Welkom bij Speels Gemak - Uw partner in Attractieverhuur!

Bij Speels Gemak begrijpen we als geen ander hoe belangrijk het is om evenementen, feestjes en bijzondere gelegenheden tot een onvergetelijke ervaring te maken. Daarom bieden wij een uitgebreid assortiment aan attracties en spelmaterialen voor jong en oud.

Als toonaangevend attractieverhuurbedrijf staan wij bekend om onze hoogwaardige, veilige en betrouwbare attracties. Of u nu een bedrijfsevenement, buurtfeest, verjaardagsfeestje of schoolactiviteit organiseert, wij hebben de perfecte attractie om uw gasten te vermaken en te laten genieten.

Wij zijn er voor iedereen: verenigingen, stichtingen, bedrijven en particulieren. Je kunt bij ons attracties en materialen huren, maar wij kunnen je ook helemaal ontzorgen. Dan organiseren wij gedeeltelijk of zelfs helemaal jouw evenement, exact zoals jij dat wenst.

En weet je nog niet precies wat je wilt dan denken we graag met u mee.

Speels Gemak zorgt altijd voor een bijzondere beleving, zonder de veiligheid uit het oog te verliezen. Afhankelijk van de tijd van het jaar zijn er extra mogelijkheden, zoals attracties met water in de zomer en schaatsbanen in het najaar en de winter. Maar we hebben natuurlijk nog veel meer!

Speels Gemak is een maatschappelijk verantwoorde onderneming, met oog voor duurzaamheid en inclusiviteit. Wij werken onder meer met mensen met onderschat potentieel die bij ons ruimte, kansen en begeleiding krijgen. Naast dat we een opslagmagazijn hebben. Hebben we ook een werkplaats waren we eigen spellen maken. Deze vindt je onder andere terug in ons uitleen assortiment.  

Wij vinden (buiten) spelen heel belangrijk en dragen graag bij aan bijzondere ervaringen. Daarvoor hebben wij veel verschillende attracties en materialen, ook op het gebied van gaming en digitale toepassingen proberen wij uniek te blijven op de attractie verhuur markt.  

 

Wat maakt Speels Gemak uniek?

  1. Diversiteit aan attracties: Bij Speels Gemak geloven we in keuzevrijheid. We hebben een breed scala aan attracties en spelmaterialen om aan de diverse behoeften van onze klanten te voldoen. Van springkussens en stormbanen tot oud-Hollandse spelletjes en interactieve inflatables, we hebben voor elk evenement iets passends in huis.
  2. Kwaliteit en veiligheid: De veiligheid van onze klanten en hun gasten staat bij ons voorop. Daarom zorgen we ervoor dat al onze attracties voldoen aan de strengste veiligheidsnormen en regelgeving. Onze attracties worden regelmatig geïnspecteerd en onderhouden. Elke luchtkussens heeft een certificaat die op te vragen is. Dit zodat u met een gerust hart kunt genieten van uw evenement. Daarnaast verwachten we wel dat onze klanten ook veilig met de attractie en luchtkussens spelen. Kijk hiervoor bij veilig spelen met een luchtkussen
  3. Service en gemak: Bij Speels Gemak streven we naar optimale service en gemak. We begrijpen dat elk evenement / verhuring uniek is. Daarom bieden wij verschillende diensten aan. Op basis van jouw budget en wensen, kan je de keuze maken: zelf afhalen, bezorging, bezorging inclusief op- en afbouw zonder of mét begeleiding van de luchtkussens kiezen. Daarnaast hebben wij voor non-profit organanisaties ook het abonnement Gemaks-pas. Lees hier meer over op onze website of bel hier ons over op 010 820 0982.
  4. Klantgericht: Ons team van enthousiaste professionals staat klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze voor uw evenement. We luisteren naar uw wensen, geven advies op maat en zorgen ervoor dat u de attracties krijgt die perfect passen bij uw doelgroep, locatie en budget.

Kies voor Speels Gemak en maak van uw evenement en of activiteit een groot succes! Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek ons uitgebreide assortiment aan attracties, luchtkussens en spelmaterialen. Wij staan klaar om uw evenement om te toveren tot een onvergetelijke ervaring vol plezier en vermaak.

Wij leveren in Rotterdam Rijmond: Rotterdam, Maassluis, Vlaardingen, Schiedam, Krimpen aan den IJssel, Capelle aan den IJssel, Lansingerland, Nissewaard, Goeree-Overflakkee, Barendrecht, Albrandswaard, Ridderkerk en Voorne aan Zee en omstreken.